Laat je inspireren

Nieuwe Collectie Special

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar woon- en interieurinspiratie? In de Nieuwe Collectie Special van  XOOON vind je een overzicht van onze nieuwe collectie, compleet met mooie foto's en ideëen om je woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten.

Met 32 extra grote pagina's betaalbaar design doe jij gegarandeerd mooie nieuwe ideeën op!

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,8 uit 123 beoordelingen.

8,8
8

Voor mij mogen er nog meer ideeën in het boek. Zelfs nog meer creaties.

10

Bonnes idées de styles très différentes pour aménager votre maison avec des meubles de qualité.

9

Het lookbook is een plezier om in de bus te krijgen. Het boek is mooi afgewerkt qua print, maar ook qua lay-out. Je kan er veel inspiratie in terug vinden. Ik vind Xooon top!

8

Mooie catalogus met mooie ideeën en veel inspiratie. Luxueus en toch betaalbaar. Heb al veel gezien dat ik wil kopen maar onze salon is nog niet klaar met de renovering. Nog wat wachten 🤩

8

Heel mooi! Ik zou heel veel willen kopen.

8

Modern voor jong en ouder

10

Inspiratie top ! Super overzicht hoe je je meubels zelf kan samenstellen Ruime keuze en dan nog nig zelf ideeen kunnen toevoegen Wij zelf hebben Xoon en H&H Was nieuwsgierig naar de nieuwe evolutie Ga nu folder doorgeven aan collega Top!!!!

8

Een heel boeiende magzine

9

De catalogus geeft een uitgebreid beeld over de mogelijkheden. Alle prijzen zijn duidelijk vermeld.

9

Ik vond het super mooi , zijn op zoek naar een modern eettafel voor 8 personen na de covid 19 gaan wij eens langs komen. Dank u voor de reclame boek 😊. Jullie meubels zien er heel mooi en degelijk uit, hopelijk tot snel .