XOOON - BRENTINO

BRENTINO

Collectie
fauteuil - metalen arm

Brentino

fauteuil - metalen arm

in stof vanaf € 799,-
Bekijk product
3-zits - 250cm

Brentino

3-zits - 250cm

in stof vanaf € 1.599,-
Bekijk product

Elegante sofa met klassieke elementen

Klassiek design raakt nooit uit de mode. En dat zie je terug in het ontwerp van sofa BRENTINO. Deze opvallende sofa combineert organische vormen met klassieke elementen en een minimalistische uitstraling. Bovendien kun je de look van deze sofa een eigen draai geven. Op zoek naar een moderne klassieker die op een subtiele manier de aandacht trekt? Dan is de BRENTINO precies wat je zoekt!

Elegant & Zacht

Ronde vormen en sierlijke lijnen

Het silhouet van sofa BRENTINO straalt elegantie uit. Het ruime zitoppervlak, de ronde vormen en sierlijke belijning geven de sofa een stijlvolle uitstraling. De BRENTINO heeft een lage rugleuning die op gelijke hoogte overloopt in klassieke ronde armen. Bovendien staat de sofa laag op de grond. Hierdoor vormt de BRENTINO optisch één geheel, maar oogt hij tegelijk ruimtelijk en zacht.

TIP: wil je de BRENTINO graag in het echt bekijken en uitproberen? Ga dan naar een XOOON-verkooppunt bij jou in de buurt! Laat je inspireren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Classic curls

Roll-arm rondom

De BRENTINO is dé perfecte sofa om vrij in je woonkamer te plaatsen. Want deze sofa mag van alle kanten gezien worden! De gekrulde vorm van de armleuningen is geïnspireerd op de klassieke roll-arm die je misschien kent van de Chesterfield sofa. De armen wordt naar beneden toe smaller, en omarmen het bolle zitgedeelte. De gekrulde vorm van de armen is ook doorgevoerd aan de boven- en achterzijde van de rugleuning. Zo is het de moeite waard om ook de achterkant van je sofa goed in het zicht te plaatsen.

Extra zitplaatsen

Stijlvolle fauteuil en poef

Ben je op zoek naar extra zitplaatsen in je woonkamer? De BRENTINO is ook verkrijgbaar als fauteuil en als poef. Fauteuil BRENTINO valt op door zijn afgeronde vormen, de lage look en de kenmerkende gekrulde vorm van de rug. Een matzwart metalen frame geeft deze fauteuil een extra chique uitstraling. Poef BRENTINO geeft met zijn afgeronde vormen een zachte touch aan je interieur.

TIP: denk je er wel eens aan om een fauteuil in je woonkamer te plaatsen? Wij geven je 5 redenen waarom een stijlvolle fauteuil niet in je interieur mag ontbreken. 

De BRENTINO is dé perfecte sofa om vrij in je woonkamer te plaatsen.

Greg
Designer
Kies je stijl

Stel je sofa zelf samen

De BRENTINO kun je naar wens zelf samenstellen. De sofa is leverbaar in verschillende losse elementen die je met elkaar kunt combineren. Zo is er altijd een opstelling die bij jouw interieur past. Bovendien kun je voor de bekleding kiezen uit veel verschillende soorten stoffen en kleuren.

TIP: ga zelf aan de slag! Stel jouw ideale BRENTINO virtueel samen met onze online 3D-configurator. Kies de opstelling van je voorkeur en klik op de optie ‘stel samen in 3D’.

Alle woonstijlen